top of page
cegunkrol-subpage-hero-min.png

Cégünkről

Cégünk a First Line Fusion Kft. megalakulásakor azt a célt tűztük ki, hogy a munkavédelem, egészségvédelem, tűz- és környezetvédelem területén magas színvonalú, teljes körű, komplex megoldásokat nyújtsunk a megrendelőink számára.

Eseti- vagy állandó megállapodás szerint ellátjuk a vállalkozásoknál felmerülő munka-, tűz- és környezetvédelmi feladatokat, biztosítva a partnereknek, hogy az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtésével elkerüljék a munkabaleseteket és a foglalkozási megbetegedéseket, elkerüljék a hatósági ellenőrzések során feltárt hiányosságok következtében kiróható bírságokat, megfelelhessenek a vonatkozó jogszabályok által felállított kötelezettségeknek.

cegunkrol-pic-02-min.png
cegunkrol-pic-03-min.png
cegunkrol-pic-01-min.png

Költséghatékony megoldások a munka- tűz- környezetvédelem terén melyet mi minden esetben szem előtt tartunk. Takarítson meg időt, energiát és ezáltal pénzt saját vállalkozása számára azáltal, hogy ezeket tevékenységet egy nagyobb szakértelemmel bíró külsős szolgáltatóra bízzák.

submenu-block-bg-min.png

Szolgáltatásaink

Amiben a legjobbak vagyunk!

Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal! 

Munkavédelem

Cégünk főként a munkavédelmi tanácsadás területére szakosodott. Ez jelenleg cégünk legalapvetőbb szolgáltatása, mikrovállalkozásoktól akár a multinacionális környezetig.

Tűzvédelem

Ellátjuk vállalkozásánál felmerülő tűzvédelmi feladatokat, hogy ezáltal a vállalkozása időt és energiát takarítson meg a saját fejlődése számára.

Környezetvédelem

Környezetvédelmi szolgáltatásunk során segítséget nyújtunk partnereinknek környezetvédelmi kötelességiek és céljaik eléréséhez.

Kérdése támadt? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

icon-kornyezetvedelem.png
icon-munkavedelem.png
icon-tuzvedelem.png
footer-bg-min.png
ajanlatkeres-cta-bg-min.png

Első lépések

Tudja biztonságban vállalkozását és kollégáit komplex szolgáltatásaink segítségével.

bottom of page