top of page
tuzvedelem-subpage-hero-min.png

Tűzvédelmi szolgáltatások 

submenu-block-bg-02-min.png

Ellátjuk az ön vállalkozásánál felmerülő tűzvédelmi feladatokat, hogy ezáltal a vállalkozása időt és energiát takarítson meg a saját fejlődése számára úgy, hogy közben ezek a feladatok egy nagyobb szakértelemmel bíró szolgáltató biztos kezeiben vannak.

Tűzvédelmi feladatok ellátása folyamatos együttműködéssel

Folyamatos együttműködés során kontrolláljuk a tűzvédelmi feladatokat, naprakészen tartjuk a dokumentációt és állandó rendelkezésre állást biztosítunk, a megrendelő igényei szerint. Elvégezzük a szakmai feladatokat, melyeket a vonatkozó jogszabályok és szabványok előírnak. Ezáltal a szolgáltatási opciónk által 100%-os felelősséget tudunk vállalni, a megrendelők számára pedig tervezhetővé válnak a költségek és a tűzvédelmi feladatok.

sz-tuzvedelem-pic-01-min.png
sz-tuzvedelem-pic-02-min.png

További tűzvédelmi szolgáltatásaink

Tűvédelmi szabályzat készítése rendszeres karbantartása, felülvizsgálata

Az olyan cégeknél, ahol ötnél több munkavállaló dolgozik, vagy ha ötvennél több személy befogadására alkalmas helyiséget üzemeltetnek, illetve kereskedelmi szálláshelyeken tűzvédelmi szabályzatot kell készíteni. 

Tűzriadó terv kidolgozása, folyamatos felülvizsgálata

A tűzriadó terv meghatározott követelmények alapján készül, meghatározza tűz esetén a teendőket és a felelősségi köröket. Elkészítése során mindig az a cél, hogy a társaság minden munkavállalója és vendége biztonságosan kijusson a létesítményből.

Tűzvédelmi oktatás 

A tűzvédelmi oktatási tananyag a helyi adottságok figyelembevételével készül, elkészítésekor figyelembe kell venni a tűzvédelmi használati szabályokat, valamint a tűzvédelmi szabályzat- és esetleges tűzriadó tervben meghatározott követelményeket, feltételeket is. 

Tűzvédelmi szakvizsga

A vonatkozó rendelet kiköti, hogy bizonyos munkafolyamatokat csak tűzvédelmi szakvizsga sikeres megszerzését követően lehet ellátni. A tűzvédelmi szakvizsga által a dolgozók a munkakörükkel kapcsolatos tűzvédelmi ismereteket elsajátítják. Ezzel megelőzhetik a baleseteket, illetve megtanulják, hogy egy esetleges tűzesetkor mi a követendő helyes magatartás. Érvényes tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvánnyal kell rendelkeznie annak a vezetőnek is, aki a szakvizsgára kötelezett tevékenységet végzők munkáját közvetlenül irányítja.

Kérdésed támadt? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

icon-tuzvedelem.png
magazin-pic-min.png
design-block-min.png

Referenciák és tudnivalók

Tudás, közösség, innováció. Maradjon friss, kövesse magazinunkat!

footer-bg-min.png
ajanlatkeres-cta-bg-min.png

Első lépések

Tudja biztonságban vállalkozását és kollégáit komplex szolgáltatásaink segítségével.

bottom of page